Het BIPT organiseert een raadpleging over het kostenmodel voor het Ethernet-transport op het netwerk van Proximus. 

Deze raadpleging beoogt de sector meer transparantie te bieden met betrekking tot het proces voor kostenmodellering alsook om alle nuttige opmerkingen te verzamelen om desgevallend dit kostenmodel aan te passen.

Dit document introduceert en beschrijft het raadplegingsproces. Het geeft eveneens een gedetailleerde beschrijving van de meest relevante aspecten in verband met de kostenmodelleringsoefening waarvoor het BIPT de feedback vraagt van de stakeholders. Het omvat een aantal specifieke vragen die de stakeholders worden verzocht te beantwoorden.

De raadpleging heeft betrekking op het geheel van de volgende documenten:

Reacties op dit voorstel worden verwacht: 

  • Tot 16 augustus 9 september 2022
  • Enkel via e-mail naar consultation.sg@bipt.be
  • Met referentie “CONSULT-2022-D1
  • Aanspreekpunt: Martin Dorme  (+32 2 226 87 06)
  • Voeg dit formulier als eerste blad bij uw antwoord a.u.b. 
  • Antwoorden dienen elektronisch te worden verzonden naar het opgegeven adres.
  • In uw opmerkingen moet u verwijzen naar de paragrafen en/of afdelingen waarop zij betrekking hebben en duidelijk aangeven wat vertrouwelijk is.

 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven