In het kader van het besluit van 20 november 2018, heeft het BIPT de markt voor gespreksafgifte op het openbare telefoonnetwerk verzorgd op een vaste locatie onderzocht.

De voornaamste verplichting bestaat uit het opleggen van een lager FTR tarief (fixed termination rate) dan in de marktanalyse van 2012 en een toegangsverplichting op basis van IP-interconnectie voor alle SMP operatoren.

Bovendien dient Proximus een door het BIPT goedgekeurd referentieaanbod te publiceren voor het verrichten van vaste gespreksafgifte op zijn netwerk op basis van IP-interconnectie.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven