Ten behoeve van alle betrokken partijen heeft het BIPT een document gemaakt dat de belangrijkste wettelijke verplichtingen samenvat die van toepassing zijn op de audiovisuele mediadiensten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Het document is gebaseerd op de wet van 5 mei 2017 betreffende de audiovisuele mediadiensten in Brussel.

Dit document is louter informatief bedoeld en mag niet worden beschouwd als een bindend standpunt of als een interpretatie van de wet door het BIPT.

Voor eventuele vragen over de regulering van audiovisuele mediadiensten in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad kunt u terecht bij het BIPT.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven