Deze raadpleging heeft betrekking op de verdeling van het spectrum in de 900 MHz-band tussen 27 november 2015 en 15 maart 2021.

Krachtens punt 9.6 van het besluit van 15 december 2014 dienden Belgacom en Mobistar aan het BIPT een plan voor te leggen inzake de nieuwe roll-out van de 900 MHz-band met de tussenstappen. De spectrumverdeling die voorgesteld is door de operatoren verschilt echter van die welke is vastgelegd in het besluit van 15 december 2014.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven