In dit verslag geeft het BIPT een samenvatting van controle die het in 2015 voerde betreffende de transparantie die moet gegeven worden op de websites van de operatoren over de gevolgen die maatregelen van verkeersbeheer kunnen hebben voor de kwaliteit van de dienstverlening aan de eindgebruikers. Het verslag besteedt ook aandacht aan de verhouding tussen de wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie en de Verordening (EU) 2015/2120 die op 30 april 2016 in werking treedt om, onder meer, een open-internettoegang te bewerkstelligen en de acties die het BIPT desbetreffend nog verwacht en plant.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven