In dit eerste jaarlijks verslag betreffende het toezicht op netneutraliteit heeft het BIPT voornamelijk trachten aan te stippen welke maatregelen er in het brede domein dat de open-internettoegang bestrijkt al in België genomen zijn.

Globaal genomen meent het BIPT dat er geen grote redenen tot bezorgheid zijn in België op het vlak van open-internettoegang (temeer daar inbegrepen internetvolumes in de aanbiedingen van de ISPs voordurend groter worden, om de evolutie van het toenemend dataverkeer op te vangen), maar uiteraard is de voorbije periode een aanvangsjaar betreffende de uitvoering van en het toezicht op Verordening 2015/2120 geweest, waarna nog vele andere vaststellingen kunnen worden gedaan en projecten kunnen worden uitgewerkt.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven