In België hebben de operatoren het hoofdzakelijk bij het delen van passieve infrastructuur gehouden ondanks dat het BIPT in de richtsnoeren van 2012 de deur had geopend.

In de huidige situatie, met de hedendaagse technologieën, stelt Het BIPT vast dat de operatoren niet echt vragende partij zijn om de reglementaire regels te zien veranderen in het voordeel van het gedeeld gebruik van infrastructuur, a fortiori van spectrum, naast wat ze vandaag reeds doen met passieve infrastructuren.

Deze studie onderzoekt wat hier de verwachte evolutie kan zijn.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven