Naar aanleiding van marktontwikkelingen en beschrijving van eindgebruikersklachten legt het BIPT een ontwerp van Richtsnoeren betreffende het aanbieden van "onbeperkt" Internet ter consultatie voor.

Het ontwerp van Richtsnoeren bekijkt de problematiek van "onbeperkt" Internet in aanwezigheid van een "FUP" vanuit de invalshoek van de Open Internet Verordening.

Hoe reageren?

  • Tot 17 september 2021
  • Enkel via e-mail naar consultation.sg@bipt.be
  • Met de referentie CONSULT-2021-C7
  • Voeg dit formulier als eerste blad bij uw antwoord a.u.b.
  • Uw opmerkingen zouden moeten verwijzen naar de paragrafen en/of tekstgedeelten waarop ze betrekking hebben en duidelijk aangeven wat vertrouwelijk is.  

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven