Dit besluit heeft tot doel te onderzoeken of het nodig is dat aan de alternatieve operatoren een wholesaledienst wordt aangeboden die hen in staat stelt om de door Belgacom verstrekte dienst voor beveiligde toegang tot de gedeelde nummers te dupliceren, gelet op de verplichting tot non-discriminatie die op Belgacom rust.

Een ander besluit daarover werd genomen op 8 november 2006 met als doel Belgacom te verplichten om de manier te veranderen waarop dat bedrijf de nummerblokken beheert die gedeelde nummers bevatten, om ervoor te zorgen dat zijn verplichtingen inzake gespreksafgifte op billijke en redelijke wijze worden vervuld.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven