Het BIPT heeft gewerkt op een harmonisering van de profielen die worden gebruikt in het kader van deze twee studies, waarbij gelet is op de coherentie ervan - met de realiteit op de Belgische particuliere telecommunicatiemarkt; - en met de buurlanden. Rekening houdende met de evolutie van de telecommarkt die waargenomen is sedert de start van dergelijke studies, hebben we het aantal standalone profielen verminderd en de profielen van het bundeltype aanzienlijk verhoogd. Om volledig coherent te zijn en om in volle transparantie te werken, willen we ook het standpunt van de sector over die verschillende profielen kennen.

WERKWIJZE OM OP DIT DOCUMENT TE ANTWOORDEN

Antwoordtermijn: tot 9 maart 2018
Werkwijze om te antwoorden: Aan: consultation.sg@bipt.be
Onderwerp: CONSULT-2018-A3
Aanspreekpunt: Valérie Prignon, Adviseur (02 226 89 38) - Valerie.Prignon@ibpt.be
Antwoorden dienen elektronisch te worden verzonden naar het opgegeven adres.
Er wordt gevraagd om het “Formulier dat als voorpagina dient te worden gebruikt bij het antwoord op een door het BIPT georganiseerde openbare raadpleging” te gebruiken.
Het BIPT wenst ook dat de commentaren verwijzen naar de paragrafen en/of onderdelen waarover ze handelen. Op het document moet duidelijk worden aangegeven wat vertrouwelijk is.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven