Dit besluit van de CRC (en de corrigendum) concludeert dat Proximus, Telenet, Brutele en Nethys een aanzienlijke macht hebben op de wholesalemarkten voor breedband en televisie. Bijgevolg worden een aantal verplichtingen opgelegd aan die operatoren, die in het bijzonder hun netwerk moeten openstellen voor concurrerende operatoren.

Tegen dit besluit zijn rechtsvorderingen ingesteld door Telenet, Brutele en Nethys. Deze vorderingen zijn door het hof van beroep van Brussel verworpen op 4 september 2019.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven