Naar aanleiding van het besluit betreffende de analyse van de markten voor breedband en televisieomroep van 29 juni 2018 herziet het BIPT de tarieven die aan de alternatieve operatoren worden aangerekend voor verrichtingen uitgevoerd door Proximus in het kader van de referentieaanbiedingen BRUO en xDSL-bitstream. Het gaat met name om de verrichtingen in verband met de activering of de migratie van een lijn, alsook de garanties op het vlak van herstelling (“ISLA Repair”).

Het definitieve besluit betreffende die herziening werd op 30 juni 2020 aangenomen.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven