Het BIPT publiceert een studie van Capgemini Invent over het geraamde aandeel van de media in de volumes van en inkomsten uit de data die in de volgende 20 jaar via de mobiele netwerken verzonden zullen worden.

Deze studie, die op verzoek van de minister van Telecommunicatie, de heer Philippe De Backer is uitgevoerd, heeft tot doel om de verdeling te objectiveren tussen het federale niveau en de gemeenschappen van de inkomsten in verband met de nieuwe frequentiebanden die voor 5G aangewezen zijn.

Het percentage media in het totale mobiele-datavolume wordt geraamd op 4,9% of 17,8%, afhankelijk van de definitie die voor de term “media” wordt gehanteerd.

Binnen de inkomsten die verband houden met de mobiele data wordt het percentage van de media geraamd op 7,9% of 28,2%.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven