Dit besluit heft de verplichtingen op die eerder van toepassing waren op Proximus op de markten voor vaste-telefonietoegang en voor gespreksopbouw. Deze zijn voortaan gedereguleerd.

Na een beroep ingesteld door de firma 3STARSNET is dit besluit op 12 juni 2019 nietig verklaard door het hof van beroep van Brussel.

Op 9 juli 2019 heeft het BIPT een vernieuwingsbesluit aangenomen tot rechtzetting van het vernietigde besluit.

Op 20 september 2019 heeft 3STARSNET een beroep ingesteld tegen het vernieuwingsbesluit. Op 22 januari 2020 heeft het Brusselse hof van beroep die vordering verworpen.

 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven