Deze marktanalyse is de herziening van de besluiten van 31 januari 2013 enerzijds (retail toegang vaste telefonie) en 11 augustus 2006 (wholesale gespreksopbouw vaste telefonie) anderzijds.

Beide markten komen niet voor meer op de lijst van relevante markten (volgens aanbeveling van de Europese Commissie van 2014).

Het BIPT heeft aldus een driecriteriatest uitgevoerd en kwam tot de bevinding dat beide markten niet meer aan de voorwaarden voor ex-ante regulering voldeden en dat de bestaande verplichtingen op Proximus opgeheven konden worden.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven