Deze beslissing betreft de analyse van de wholesalemarkt voor ontbundelde toegang en van de wholesalemarkt voor bitstreamtoegang. De CRC concludeert dat Belgacom aanmerkelijke macht heeft op die markten en legt dat bedrijf bijgevolg een reeks verplichtingen op.

Na een beroep vanwege Belgacom werd de beslissing op 3 december 2014 deels nietig verklaard door het hof van beroep van Brussel.

Op 18 december 2014 heeft het BIPT een vernieuwingsbesluit aangenomen om de vernietigde beslissing recht te zetten.

Na een nieuw beroep vanwege Belgacom werd het vernieuwingsbesluit op 3 december 2015 nietig verklaard door het hof van beroep van Brussel.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven