Dit besluit betreft de herziening van de referentieaanbiedingen BRUO, BROBA en WBA VDSL2. Het besluit heeft het voorwerp uitgemaakt van een addendum van 10 november 2015 en is ook herzien op 19 november 2015.

Op 6 oktober 2016 heeft het BIPT dit besluit ingetrokken nadat het hof van beroep van Brussel de CRC-beslissing van 18 december 2014 houdende vernieuwing van de analyse van de breedbandmarkten van 1 juli 2011 nietig had verklaard.

Tegen dit besluit tot herziening van de referentieaanbiedingen zelf was overigens een bezwaar ingediend door Belgacom, dat de nietigverklaring ervan verkreeg op 2 november 2016.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven