In dit ontwerpbesluit van het BIPT worden de nieuwe maandelijkse wholesaletarieven voor toegang tot de kabelnetwerken voorgelegd voor publieke consultatie.

Het ontwerpbesluit is een maatregel ter uitvoering van de CRC-beslissing van 29 juni 2018 (met een corrigendum van 11 juli 2018) die door de CRC is opgelegd van een controle van de prijzen voor de wholesalediensten waarvan de verstrekking opgelegd is aan de kabelnetwerkoperatoren.

Werkwijze om reacties op deze raadpleging te versturen: via e-mail naar consultation.sg@bipt.be (betreft: CONSULT-2019-C9).

Antwoordtermijn: tot 6 september 2019.

Contactpersoon: Martin Dorme (+32 2 226 87 06, martin.dorme@ibpt.be).

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven