De CRC (Conferentie van regulatoren voor de elektronische-communicatiesector, namelijk het BIPT, de CSA, de Medienrat en de VRM) publiceert vandaag haar beslissingen over de wholesaletoegangstarieven voor de kabelnetwerken van Telenet, Brutélé en Voo NV.

Dankzij deze beslissingen krijgen de alternatieve operatoren wholesaletoegang tot de kabelnetwerken tegen een billijk tarief dat het mogelijk maakt de concurrentie op de retailmarkt te ontwikkelen ten voordele van de gebruikers, terwijl de netwerkoperatoren voor die toegang correct worden vergoed.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven