De commissie voor Economie, Consumentenbescherming en Digitale Agenda van De Kamer heeft op 2 juli 2020 per email aan het BIPT een advies gevraagd over het wetsvoorstel (DOC 55 1033/001) ingediend door M. Freilich tot wijziging van de wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie wat de overdraagbaarheid van e-mailadressen betreft.

Op 3 juli 2020 werd per email een bijkomend adviesaanvraag ontvangen om eveneens de amendementen van mevrouw Leen Dierick (DOC 55 1033/002) in de adviesaanvraag te betrekken.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven