De regering van de Duitstalige Gemeenschap heeft een project gelanceerd voor de realisatie van een passief glasvezelnetwerk (Fibre to the Home - FTTH) op haar grondgebied.

Het doel van dit project is de uitrol van een glasvezelinfrastructuur met gigabitsnelheid in de gehele Duitstalige Gemeenschap.

In het kader van een marktonderzoek worden de bestaande situatie en de uitbreidingsplannen van alle aanbieders met betrekking tot de aanleg van VHC-netwerken in de Duitstalige Gemeenschap voor de komende drie jaar in kaart gebracht.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven