Dit advies van het BIPT heeft betrekking op de opheffing van de universeledienstverplichtingen inzake de verstrekking van de universele inlichtingendienst en de bWerkwijze om op de consultatie te antwoorden : Antwoordtermijn is tot 29 maart 2013. Antwoordadres is consult06@ibpt.be. Het onderwerp van de e-mail bevat op zijn minst de referentie "CONS-2013-A6” Contactpersoon is Marie-Eve Bondroit, Eerste Adviseur (02 226 89 15). De antwoorden worden enkel per e-mail verwacht op het aangegeven adres. Er wordt gevraagd om het "Formulier dat als voorpagina dient te worden gebruikt bij het antwoord op een door het BIPT georganiseerde openbare raadpleging " te gebruiken. Het BIPT wenst ook dat de commentaren verwijzen naar de paragrafen en/of onderdelen waarover ze handelen.eschikbaarstelling van de universele telefoongids.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven