In deze vijfde versie van de nationale prijsvergelijking heeft het BIPT de bestudeerde diensten en patronen aangepast om de waargenomen ontwikkelingen te weerspiegelen, alsook de voorspelbare evolutie van de markt op min of meer korte termijn.

Het resultaat daarvan is dus een gevoelige stijging van het aantal en van het soort van bestudeerde bundels, een daling van het aantal patronen in verband met de standalone diensten en in sommige gevallen een aanpassing van de inhoud ervan.

Er is rekening gehouden met de volgende diensten: vaste telefonie, prepaid en postpaid mobiele telefonie, vast internet, double play (tv en vaste telefonie; tv en vast internet), triple play vast en triple play mobiel en quadruple play.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven