Brussel, 30 september 2020 – Het BIPT publiceert een ontwerpbesluit betreffende de maandelijkse wholesaletarieven voor toegang tot het glasvezelnetwerk van Proximus. Het doel van dit ontwerpbesluit is om wholesaleprijzen te bepalen die concurrentie mogelijk maken ten voordele van de gebruikers, en tegelijkertijd ook blijven aansporen om in glasvezel te investeren. De stakeholders hebben tot 30 oktober tijd om hun opmerkingen over dit ontwerpbesluit mee te delen.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven