In zijn beschikking van 13 april 2022 verklaart de voorzitter van de rechtbank het verzoek dat Forza Refurbished BV met hoogdringendheid heeft ingediend, als ongegrond. Dat verzoek was erop gericht te verbieden dat het BIPT, om redenen van non-conformiteit ten aanzien van de essentiële eisen en de geharmoniseerde normen van de in de Verenigde Staten aangekochte en in Europa gerefurbishte iPad- en iPhone-toestellen, de commercialisering van deze toestellen door de verzoeker verhindert of onmogelijk maakt.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven