Naar aanleiding van een verzoek dat tijdens het Overlegcomité van 12 februari 2021 geformuleerd is in het kader van de dossiers die gelinkt zijn aan 5G en aan de eventuele komst van een 4e operator op de Belgische mobiele markt, heeft het BIPT enerzijds zijn impactstudie van 2018 betreffende een 4e operator geactualiseerd, en anderzijds de firma Axon de opdracht gegeven om een impactstudie te verrichten over de investeringen, de werkgelegenheid en de milieu-aspecten in verband met die twee onderwerpen. Deze studies zijn beschikbaar via de volgende links:

 
 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven