Dit besluit definieert een nationale markt voor huurlijnen die steunen op de SDH-, WDM- en Ethernettechnologie, ongeacht de bitsnelheid. De conclusie luidt dat Belgacom (nu: Proximus) over een aanmerkelijke macht op deze markt beschikt en bijgevolg legt dat besluit dat bedrijf een reeks correctiemaatregelen op.

Tegen dit besluit is voor het hof van beroep een vordering tot nietigverklaring ingediend door Belgacom. Met uitzondering van het middel betreffende het specifieke gedeelte van het besluit met betrekking tot de toegang tot de inspectieruimtes, heeft het hof de door Belgacom aangevoerde middelen verworpen.

 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven