Dit besluit betreft het voorstel van Belgacom in verband met de “rental fees” voor ADSL2+ in het kader van het referentieaanbod BROBA 2008.

Tegen dit besluit betreffende de “rental fees” is beroep ingesteld door Mobistar en KPN Belgium tegelijk met een beroep tegen een ander besluit van het BIPT betreffende de “one-time fees” van ADSL2+.

In een arrest van 22 april 2010 heeft het hof van beroep het besluit betreffende de “rental fees” vernietigd maar niet dat betreffende de “one-time fees”.

 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven