Op 1 december 2021 heeft het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie een klacht ontvangen van mevrouw [X], gedomicilieerd te [Y].

De klacht is gebaseerd op artikel 99, § 2 van de wet van 21 maart 1991 betreffende de hervorming van sommige economische overheidsbedrijven (hierna: ‘Wet van 1991’).

Telenet heeft, na een defect te hebben vastgesteld, het voornemen om een kabel aan te leggen over de eigendom van mevrouw [X], welke zij betwist.

Na onderzoek van de klacht besluit het BIPT dat Telenet correct heeft gehandeld in zin van de wet van 1991 en mag overgaan tot de voorgestelde werken. 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven