De universele postdienst is tot 31 december 2018 toevertrouwd aan bpost krachtens de wet van 21 maart 1991 betreffende de hervorming van sommige economische overheidsbedrijven (art. 144octies, § 1). De wet voorziet in een open procedure voor de aanwijzing van de aanbieder van de universele postdienst vanaf 1 januari 2019. Het BIPT organiseert een openbare raadpleging, in de vorm van een vragenlijst, met als doel de mening van de belanghebbenden te kennen over de universele postdienst in zijn geheel. Bovendien heeft de raadpleging tot doel alle nuttige informatie te verzamelen voor de verwezenlijking van de aanwijzingsprocedure en van de doelstellingen van de universele dienst. De hoofdthema's die in de raadpleging aan bod komen, zijn: - maatschappelijk belang en inhoud van de UD; - gedrag van de gebruikers (met name in termen van verkeersvolumes); - voorwaarden (waaronder ook tarifaire, maar niet alleen dat) waaronder een operator zijn interesse zou kunnen uiten om de UD te verlenen, enz.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven