De Wereldpostvereniging is een intergouvernementele organisatie en gespecialiseerd agentschap van het Verenigde Natiessysteem met 192 lidstaten die als taak heeft “de duurzame ontwikkeling van efficiënte en toegankelijke universele postdiensten van goede kwaliteit aan te moedigen teneinde communicatie tussen de wereldbewoners te vergemakkelijken.

De UPU is de essentiële organisatie voor de post. Ze is eigenlijk intergouvernementeel, maar verankert in haar opdracht en strategie het concept van de betrokkenheid van de ruimere sector. Zoals ook erkend werd tijdens het congres van Abidjan (resolutie C 11/2021), zal de toegang van spelers uit de ruimere postsector tot UPU-producten en -diensten, helpen bij het nastreven van de opdracht van de organisatie, zoals beschreven in de UPU-stichtingsakte. Deze taak is op zich genomen door de Administratieve Raad, die een toegewijde werkgroep gecreëerd die deze kwestie diepgaander zal onderzoeken.

Deze raadpleging weerspiegelt de actuele mindset en brede denkrichting van de werkgroep, en wil uw ideeën horen over enkele vrij complexe onderwerpen.

Uw mening als belangrijke stakeholder in deze snel veranderende omgeving is van onschatbare waarde voor de vooruitgang van dit werk. Uw antwoorden zullen de UPU-opdracht voorthelpen op het vlak van samenwerking en interactie tussen de stakeholders, alsook helpen bij het voldoen aan de veranderende behoeften van de burgers. De UPU hoopt dat u zal kunnen deelnemen aan deze belangrijke stap van het raadplegingsproces.

Gelieve de ingevulde vragenlijst uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022 9 september 2022 terug te sturen.

Op de UPU-website vindt u een elektronische versie van de vragenlijst in alle officiële UPU-talen.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven