Dit besluit heeft betrekking op een update van het kostenmodel voor de “BRUO rental fee”. Dit model berekent de maandelijkse kostprijs van het koperpaar en maakt het mogelijk de tarieven vast te stellen voor de totale en gedeeltelijke ontbundeling van het kopernetwerk van Belgacom (BRUO).

Op 10 november 2010 heeft het BIPT een besluit aangenomen ter correctie van dit besluit.

Op 29 juni 2011 na een beroep ingesteld door Belgacom, heeft het hof van beroep van Brussel dat gecorrigeerde besluit deels vernietigd.

Op 9 november 2011 heeft het BIPT een vernieuwingsbesluit aangenomen om de punten te corrigeren die door het hof vernietigd waren.

 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven