Dit besluit betreft een geschil tussen The Phone Company en Belgacom Mobile over het gebruik van gsm-gateways. Het verplicht Belgacom Mobile ertoe om The Phone Company toegang tot zijn netwerk te blijven verlenen.

Na een beroep dat ingesteld werd door Belgacom Mobile richtte het hof van beroep van Brussel een prejuciële vraag aan het Europees Hof van Justitie (EHvJ). Belgacom Mobile zag evenwel af van zijn rechtsvordering voordat het EHvJ hierover een uitspraak had gedaan.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven