Op 30 juni 2021 heeft het BIPT een mededeling gepubliceerd waarin het een oproep deed aan de partijen die interesse hebben in voorlopige gebruiksrechten voor de 700MHz-band (in de Belgische exclusieve economische zone in de Noordzee) om hun kandidatuur in te dienen bij het BIPT. Het BIPT maakt nu de namen van de kandidaten bekend en organiseert tegelijkertijd een openbare raadpleging aangaande de toekenning van de voorlopige gebruiksrechten. 

Hoe kunt u reageren op dit document?

  • Tot 8 oktober 2021
  • Enkel via e-mail naar consultation.sg@bipt.be
  • Met de referentie “Consult-2021-D4”
  • Aanspreekpunt: Gino Ducheyne, eerste ingenieur-adviseur (+32 2 226 88 18)
  • Voeg dit formulier als eerste blad bij uw antwoord a.u.b.
  • Uw opmerkingen zouden moeten verwijzen naar de paragrafen en/of tekstgedeelten waarop ze betrekking hebben en duidelijk aangeven wat vertrouwelijk is.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven