Eén van de twee nieuwkomers die ontvankelijk verklaard werden voor de spectrumveiling heeft de optie gelicht om mits de betaling van € 83.340.000 te kunnen beschikken over een gereserveerd pakket aan radiospectrum in de verschillende radiofrequentiebanden zowel voor 5G als voor 2G-, 3G- en 4G-toepassingen.

Deze nieuwe mobiele operator krijgt hierdoor de mogelijkheid om met een toereikend spectrumpakket de Belgische markt te betreden.

Ook de drie bestaande mobiele operatoren hebben de optie gelicht om het voor hen gereserveerde spectrum te verwerven mits betaling van elk €73.000.800 euro. Hiermee kunnen zij de continuïteit van hun huidige dienstverlening op de mobiele markt verzekeren.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven