Het BIPT publiceert richtsnoeren om duidelijkheid te scheppen over het gebruik van de term “onbeperkt internet”.

Het BIPT erkent dat een FUP grenzen van het “redelijk gebruik” kan stellen om aan alle klanten op het netwerk een kwaliteitsvol internet te garanderen.

Het BIPT meent echter dat de telecomoperatoren de term “onbeperkt” enkel kunnen hanteren voor tariefplannen waarvan het datavolume de overgrote meerderheid van de klanten in staat stelt om toegang te krijgen tot het internet zonder beperking in snelheid.

Voor vast internet, vindt het BIPT dat de grens in de FUP minstens zou moeten liggen op een maandelijks datavolume van 3 TeraByte. Voor mobiel internet is dat 300 GigaByte. 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven