Een nieuwe tariefstudie van het BIPT toont nogmaals aan dat consumenten flink kunnen besparen op hun telecomfactuur door de prijzen van de operatoren op bestetarief.be te vergelijken.

Zo bedraagt voor eenzelfde patroon van een klassiek triple-playaanbod (vast internet, tv en vaste telefonie) het verschil tussen de goedkoopste en duurste operator maar liefst € 114 per jaar. Voor quadruple play loopt dit verschil zelfs op tot € 405 op jaarbasis.

Voor een mobiel abonnement betaalt een consument tot € 127 per jaar minder bij de goedkoopste mobiele operator. Cordcutters, die als vaste dienst enkel internet wensen, betalen zo op jaarbasis € 453 minder bij de goedkoopste operator.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven