De Belgische telecomwaakhond BIPT zal de nationale vaste telefoniediensten voor zowel particulieren als ondernemingen niet langer reguleren.

Na een analyse heeft het BIPT immers beslist om de aan Belgacom opgelegde retail prijscontrole- en transparantieverplichtingen op te heffen omdat Belgacom steeds meer concurrentie krijgt.

In een meerderheid van Europese landen werd eerder al beslist om de kleinhandelsprijzen voor vaste telefonie te dereguleren.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven