Brussel, 8 maart 2021 - Het BIPT publiceert een studie over de risico's van congestie van de 4G-netwerken in 2022 in drie grote steden. In Antwerpen voorspelt de studie dat de 4G-netwerken geen gevaar voor aanzienlijke congestie lopen. In Luik voorspelt de studie dat er voor de 4G-netwerken een risico van gedeeltelijke congestie zal zijn tijdens de piekuren. In Brussel voorspelt de studie dat er voor de 4G-netwerken een risico van sterke congestie zal zijn tijdens de piekuren.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven