Dit besluit is een maatregel ter uitvoering van de CRC-beslissing van 29 juni 2018 met betrekking tot de analyse van de markten voor breedband en televisieomroep wat betreft het deel dat onder de bevoegdheid van het BIPT valt. In dit besluit herziet en actualiseert de CRC de tarieven die aan de alternatieve operatoren worden aangerekend met betrekking tot toegang tot het netwerk van de kabeloperatoren (Brutélé, Voo NV en Telenet). Het gaat onder andere om de eenmalige tarieven in verband met de activering of de migratie van een lijn, de garanties op het vlak van herstelling (“SLA Pro Repair”) alsook de tarieven voor het toevoegen van een eigen digitaal tv-kanaal.

De volledige geschiedenis van het proces dat voorafging aan de aanneming van dit besluit vindt u hier.

Het besluit waarvoor het BIPT uitvoeringsbevoegdheid heeft, vindt u hieronder. Wanneer de CRC een besluit aanneemt waarvoor de mediaregulatoren uitvoeringsbevoegdheid hebben, vindt u dat besluit op de websites van de VRM, de CSA en de Medienrat.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven