Op 13 juni 2017 publiceerde het BIPT de KMPG studie over de Belgische markt voor de levering van pakketten in het kader van e-commerceactiviteiten. In deze studie werden 7 aanbevelingen geformuleerd. Op 5, 21 en 22 september 2017, organiseerde het BIPT drie workshops teneinde de eerste reactie van de belanghebbenden op de bevindingen en aanbevelingen van de studie te kunnen ontvangen. In navolging van deze workshops en de daaruit volgende nuttige uitwisselingen, heeft het BIPT huidig advies opgesteld met denkpistes omtrent mogelijke acties ter uitvoering van de aanbevelingen. 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven