Naar aanleiding van het besluit betreffende de analyse van de markten voor breedband en televisieomroep van 29 juni 2018 bepaalt de CRC de tarieven die de kabeloperatoren mogen aanrekenen aan de concurrerende operatoren die gebruikmaken van hun wholesalediensten.

De definitieve CRC-besluiten hieromtrent, werden aangenomen op 26 mei 2020. Het besluit met betrekking tot het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad (waarvoor het BIPT bevoegd is), is beschikbaar hieronder.
Deze betreffende de Nederlandstalige, Franstalige en Duitstalige gebieden, zijn beschikbaar op de websites van respectievelijk de VRM, de CSA en Medienrat.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven