De Raad van het BIPT organiseert een openbare raadpleging over de bijgaande ontwerpmededeling, die gaat over de verplichtingen opgelegd aan de operatoren die “nomadische” elektronische-communicatiediensten verstrekken op het stuk van de oproepen naar de nooddiensten die ter plaatse hulp bieden.

Een bijzondere kwestie betreft de verplichting om aan deze nooddiensten de locatie te melden van de persoon die hen gebeld heeft.

Via deze ontwerpmededeling herinnert het BIPT eraan dat de operatoren die openbare telefoondiensten aanbieden, de gegevens van hun abonnees moeten invoeren in de centrale nummeringsdatabank (BDNC) en erop moeten toezien dat deze gegevens dagelijks worden bijgewerkt. 

Hoe kunt u reageren op dit document?

  • Tot 30/09/2022
  • Enkel via e-mail naar consultation.sg@bipt.be
  • Met de referentie CONSULT-2022-D4 
  • Aanspreekpunt: Pierre-Yves Dethy, Eerste adviseur, +32 (0)2 226 87 66  
  • Antwoorden dienen elektronisch te worden verzonden naar het opgegeven adres.
  • Voeg dit formulier als eerste blad bij uw antwoord a.u.b.
  • Uw opmerkingen zouden moeten verwijzen naar de paragrafen en/of tekstgedeelten waarop ze betrekking hebben en duidelijk aangeven wat vertrouwelijk is.
     

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven