bpost zal vanaf 1 januari 2023 tarieven verhogen met gemiddeld 14,96%, voor bepaalde producten uit het zogenaamde kleingebruikerspakket, zijnde zowel nationale als internationale standaardbrieven en -pakjes voor particulieren en kleine professionelen.

Zo stijgt de prijs van een non-prior postzegel met 16,8% terwijl de prior postzegel met +14,8% stijgt ten opzichte van 2022.

Het BIPT bevestigt, na analyse, dat deze verhogingen in overeenstemming zijn met de toepasselijke  postwetgeving dewelke prijsstijgingen toelaten tot bijna 30%.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven