Het ontwerpbesluit van de Raad van het BIPT heeft tot doel de methode vast te stellen voor de verdeling onder de betrokken operatoren van de investerings- en onderhoudskosten die in 2006 aangegaan zijn om de databank op te richten waarin de namen en adresgegevens opgenomen zijn van de begunstigden van sociale telefoontarieven. Dankzij deze databank kunnen de operatoren gemakkelijk nagaan of een persoon die een verminderd tarief wil krijgen, aan de reglementaire voorwaarden voldoet om dat voordeel te genieten.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven