Op 5 mei 2014 heeft Belgacom aan het BIPT een voorstel overgezonden voor aanpassing van de referentieaanbiedingen BRUO, BROBA en WBA VDSL2, afgekort tot BRxx, in verband met het proces van lassen (splicing), het proces inzake repair en de berekening van de SLA XML Done Timer. In dat nieuwe voorstel brengt Belgacom de volgende wijzigingen aan:

  • Het introduceert, overeenkomstig het besluit van de Raad van het BIPT van 10 december 2013 (besluit BRxx 2012), een dienstgarantie (SLA) alsook een compensatie voor de lasinterventies uitgevoerd na een storing vastgesteld in het Belgacom-netwerk. 

  • Belgacom wenst ook via dit voorstel een nieuw element van vergoeding in te voeren, met name de facturering van de vruchteloze verplaatsingen van de technici in het kader van het repair-proces.

  • Ten slotte wenst Belgacom de SLA XML Done Timer aan te passen zodat geen rekening meer wordt gehouden met de orders Certified Technicians, afgekort CT.

De voorstellen voor wijziging van de voormelde BRxx-aanbiedingen zijn het onderwerp van dit ontwerpbesluit.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven