Conform de postale regelgeving controleert het BIPT de interne en externe meetinstrumenten die gebruikt worden om de verzendingstermijnen van de diensten uit het kleingebruikerspakket te meten.

De audit concludeert dat voor enkele punten de processen van bpost niet volledig conform zijn met de vereisten gedefinieerd in de Europese standaarden.

Voor elk van de bevindingen werd door het BIPT aan bpost gevraagd om op korte termijn een actieplan op te stellen om corrigerende maatregelen te nemen.

Het BIPT zal het actieplan van bpost betreffende de auditbevindingen opvolgen en zo nodig een opvolgingsaudit uitschrijven om te waken over een correcte implementatie van het actieplan.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven