Om de kleine ondernemingen en zelfstandigen in staat te stellen gemakkelijk een betaalbaar telecomabonnement te vinden dat is aangepast aan de individuele behoeften van elke maatschappij, heeft het BIPT online een extensie toegevoegd aan zijn tariefvergelijker (bestetarief.be) bedoeld voor dat publiek, boven op de bestaande vergelijker bedoeld voor particuliere consumenten.

Zelfstandigen en ’kmo’s kunnen ook gebruik maken van Bestetarief.be om toegang te krijgen tot een telecommunicatietarief dat is afgestemd op hun werkelijke behoeften.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven