Dit besluit is een maatregel ter uitvoering van de CRC-beslissing van 29 juni 2018 met betrekking tot de analyse van de markten voor breedband en televisieomroep wat betreft het deel dat onder de bevoegdheid van het BIPT valt en detailleert de verschillende operationele verplichtingen die door de CRC zijn opgelegd aan de kabelnetwerkoperatoren (Brutélé, Voo NV en Telenet). Zo is er een speciale focus op business-diensten, de toevoeging van eigen kanalen en de verdere ontwikkeling van nieuwe en bestaande SLA’s en bijhorende KPI’s. Daarnaast zijn er nog meerdere gedetailleerde technische en operationele elementen waar het BIPT dieper op ingaat met als doel de concurrentie op de Belgische telecommarkt te stimuleren. De betrokken wholesalediensten zijn de centrale toegang tot de kabelnetten (Bitstreamtoegang) et de toegang tot het digitale- en analoge-tv-aanbod van de kabeloperatoren 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven