Het BIPT heeft op 9 september 2021 een besluit genomen om de inbreukprocedure die opgestart was tegen Proximus omwille van de netwerkstoring van 7 en 8 januari 2021 en de daarmee gepaard gaande impact op de nooddiensten af te sluiten. Na onderzoek stelt het BIPT vast dat er geen duidelijke indicatie bestaat van een inbreuk op het regelgevend kader, en meer specifiek op artikel 107, §1/1, eerste lid van de wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie. 

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven